کیفیت پایین نان در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل فرسودگی تجهیزات است

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: کیفیت پایین نان خبازی ها در استان به دلیل فرسودگی تجهیزات است.

به گزارش خبرنگار نسیم زاگرس، حسن رضاپور بعد از ظهر یکشنبه در کارگروه گندم، آرد و نان استان افزود: غیر استاندارد بودن و فرسودگی تجهیزات خبازی‌ها از عوامل کیفیت پایین نان در استان است.

وی ابراز داشت: بر همین اساس اداره کل استاندارد بازه زمانی دو ماهه را برای استانداردسازی تجهیزات خبازی‌ها مشخص کرده و باید در مدت زمان اعلام شده نسبت به تحقق بهبود تجهیزات اقدام شود.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری با تاکید بر تحقق ظرفیت تأمین آرد استان، گفت: بالاترین کسری سهمیه آرد در شهرستان بویراحمد است.

رضاپور از وجود ۷٠٠ خبازی در استان خبر داد و بیان کرد: ضعف اتحادیه‌ای و برخی فرمانداری‌ها سبب وجود کسری در آرد شده است.

رضاپور با اشاره به تولید نان کامل، تصریح کرد: افزایش ۲٠ درصدی قیمت در یک دوره آزمایشی برای نان کامل را خواهیم داشت.

وی افزود: کارخانه آرد و نشاسته استان مکلف به تولید آرد کامل شده و نان کامل یا همان نان با سبوس و جوانه کامل، در واحدهای خبازی استان تولید می‌شود.

رضا پور گفت: فعال سازی واحدها در برخی مناطق دارای کمبود نیز در دستور کار است.

انتهای خبر/

طراحی سایت در کهگیلویه و بویراحمد
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

http://nasimezagros.ir/?p=9832

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: